puntKom #4

What's the story? On social & participatory storytelling
10.06.2010 om 18u45 22u00
Genk

puntKom is een mix van lezingen, workshops, bite-sized optredens en demo's. Kortom, een ontmoetingsplaats voor u gepassioneerd door media, cultuur, design en technologie!

Op het programma van deze vierde en laatste puntKom:

Op 10 juni presenteert Jessica Schoffelen het nieuwe postgraduaat Multimedia & Communicatie gericht op sociaal en participatief gebruik van nieuwe media voor de sociale, culturele en onderwijssector' voor tijdens puntKom 'What's the story? On social & participatory storytelling.' Verder zijn er nog een aantal interessante gastsprekers tijdens deze puntKom op C-mine aanwezig. Peter Spuij vertelt over 'Register van de Dag van Gister', een interactive oral history project, dat verhalen verzamelt van ouderen als ook doorverteltaan jongeren in het onderwijs. Rosanne van Klaveren presenteert haar doctoraatsproject FOOD RELATED en zal uitleggen hoe zijn de methode narrative inquiry toepast in haar verhaalprojecten.nl.

Je kunt je registreren voor deze puntKom door een mailtje te sturen naar jessica.schoffelen@mda.khlim.be. Voor meer informatie check www.puntkom.nu.

Locatie

Media & Design Academie - MAD-Faculty
C-mine 5
3600 Genk

Organisatie