Can't Buy Me Art

tentoonstelling & pop-up shop
15.12.2012 06.01.2013
CIAP Hasselt

CIAP is overtuigd dat actuele kunst een onmisbare schakel is in een open en democratische samenleving.   De vereniging streeft ernaar het publiek voor actuele kunst te verbreden en te verdiepen door de organisatie van tentoonstellingen, excursies, lezingen en publicaties. Bovendien stimuleert CIAP, sinds 1976, de kunstproductie door de uitgave van grafieken en multipels. CIAP ondersteunt zo al vele jaren kunstenaars en biedt aan een ruim publiek de mogelijkheid om kunst aan te schaffen en dit tegen betaalbare prijzen.

Tijdens de eindejaarperiode wil CIAP dit bijzondere deel van de werking extra in de kijker zetten door een tentoonstelling te bouwen met een overzicht van alle nog beschikbare werken. Dit zal leiden tot een gevarieerde mix van een 50-tal tekeningen, zeefdrukken, litho’s, sculpturen, … met werk van o.a. Ann Veronica Janssens, Michel François, Ives Maes, Fia Cielen, Ronny Heirmans en Roger Raveel, GAL,...

De tentoonstelling wordt opgebouwd in de vorm van een ‘pop-up shop’.   Een tijdelijke kunstshop die mogelijk bij een nieuw publiek interesse voor actuele kunst wekt.

En wie weet ligt er dan wel een kunstgeschenk onder jouw kerstboom dit jaar? Prijzen starten vanaf 65 euro.

Locatie

CIAP
Site Gelatinefabriek, Armand Hertzstraat 21 bus 1
3500 Hasselt
+32 (0)11 22 53 21

Openingsuren:
dinsdag tot en met vrijdag: 11:00 - 18:00
zaterdag en zondag: 13:00 - 17:00

Organisatie