Z33 Feest! - Kinderen baas! - Kunstendag voor kinderen

18.11.2012 om 10u00 17u30

Jonge creatievelingen: rol de mouwen (mouwtjes) maar op en zet je inspiratie aan het werk! Tijdens het grote Z33 Feest! leven kinderen en jongeren zich uit in een reeks keitoffe workshops. Onze begeleiders halen het beste uit de kast om met jong en piepjong aan de slag te gaan.

Deelnemen is gratis, een flinke portie enthousiasme en inspiratie zijn welkom!

Wat moet je doen om erbij te zijn?
Maak je keuze uit het aanbod van zaterdag 17 en zondag 18 november. Kijk goed naar de leeftijd bij elke workshop. Je kan je voor meerdere workshops inschrijven, zolang het maar voor jouw leeftijd is. Breng je vriend(inne)en maar mee (ze moeten zich wel inschrijven).

Klik op 'inschrijven' en vul het formulier helemaal in. Je ontvangt een bericht als je inschrijving bij ons is aangekomen. Voor de praktische afspraken (waar moet je wanneer zijn) krijg je dan nadien nog een mail van ons.

Wie ingeschreven is, komt natuurlijk goed op tijd: anders word je plaats doorgegeven!

INSCHRIJVEN
De online inschrijvingen zijn gesloten. Maar er is wel nog plaats. Kom zaterdag of zondag langs en meld je aan aan de onthaalbalie.

PROGRAMMA
Hieronder vind je programma voor de workshops voor jonge creatievelingen van alle leeftijden op zondag 18 november 2012. Die dag is het ook Kunstendag voor Kinderen en Z33 doet natuurlijk mee.
Het programma voor de workshop op zaterdag 17 november 2012 vind je hier
.

Een taart voor Z33 (4-6 jaar)
10u00 – 12u00
De allerkleinsten maken een reuzentaart van papier om te vieren dat Z33 jarig is. Knippen, scheuren, plakken, spatten, stempelen… laat die handjes maar werken voor een ‘smakelijk’ resultaat!

Ga je boekje te buiten! (6-9 jaar)
10u00 - 12u00
Met stempels en druktechnieken vertelllen we een verhaal in beelden. Alles bij elkaar wordt dit een fijn boekje om mee naar huis te nemen.

Het lelijkste schilderij ter wereld (6-9 jaar)
13u00 – 15u00
Wat is mooi en wat is lelijk? Wat is kunst en wat is geen kunst? Samen met filosofeTine Bos zoek je antwoorden op deze en andere vragen en creëer je het allerlelijkste schilderij ter wereld.
               
Een nieuw huis voor Z33 (9-12 jaar)
13u00 – 15u00
Wat gebeurt er allemaal in een museum en hoe ziet een museum-gebouw er best wel of niet uit? Je onderzoekt de mogelijkheden voor een nieuw huis voor Z33 en bouwt een maquette van een nieuw ontwerp.

Het lelijkste schilderij ter wereld (9-12 jaar)
15u30 – 17u30 
Wat is mooi en wat is lelijk? Wat is kunst en wat is geen kunst? Samen met filosofeTine Bos zoek je antwoorden op deze en andere vragen en creëer je het allerlelijkste schilderij ter wereld.

Move that cartoon! (13-15 jaar)
15u30 – 17u30 
Pieter Bas laat je kennismaken met de basistechnieken van animatiefilm. Hoe laat je een eenvoudige cartoon tot leven komen?

Locatie

Organisatie