Z33 Feest! – Kinderen baas!

17.11.2012 om 10u00 17u30

Jonge creatievelingen: rol de mouwen (mouwtjes) maar op en zet je inspiratie aan het werk! Tijdens het grote Z33 Feest! leven kinderen en jongeren zich uit in een reeks keitoffe workshops. Onze begeleiders halen het beste uit de kast om met jong en piepjong aan de slag te gaan.

Deelnemen is gratis, een flinke portie enthousiasme en inspiratie zijn welkom!

Wat moet je doen om erbij te zijn?
Maak je keuze uit het aanbod van zaterdag 17 en zondag 18 november. Kijk goed naar de leeftijd bij elke workshop. Je kan je voor meerdere workshops inschrijven, zolang het maar voor jouw leeftijd is. Breng je vriend(inne)en maar mee (ze moeten zich wel inschrijven).

Klik op 'inschrijven' en vul het formulier helemaal in. Je ontvangt een bericht als je inschrijving bij ons is aangekomen. Voor de praktische afspraken (waar moet je wanneer zijn) krijg je dan nadien nog een mail van ons.

Wie ingeschreven is, komt natuurlijk goed op tijd: anders word je plaats doorgegeven!

INSCHRIJVEN
De online inschrijvingen zijn gesloten. Maar er is wel nog plaats. Kom zaterdag of zondag langs en meld je aan aan de onthaalbalie.

PROGRAMMA
Hieronder vind je programma voor de workshops voor jonge creatievelingen van alle leeftijden op zaterdag 17 november 2012. Het programma voor de workshop op zondag 18 november 2012 vind je hier.

Dierenalfabet (6-9 jaar)
10u00 – 12u00
Allemaal beestjes! We stellen een dierenalfabet samen. Schrijf je naam met dieren en teken hem op een mooie draagtas die je mee naar huis neemt.

Buiten, die kunst! (9-12 jaar)
10u00 - 12u00
Als Hasselt de tentoonstellinsplek is: welk kunstwerk zou er dan helemaal te gek zijn? Je ontwerpt het op papier en als maquette. Inspiratie vind je bij de Badeend en de vele kunstwerken die in de stad te zien zijn.

Vandaag is het kunstwerk (9-12 jaar)
13u00 – 15u00
Hoe maak je van een datum kunstwerk? Je verzamelt foto’s en woorden om ‘vandaag’ te vereeuwigen en bouwt er een kleine tentoonstelling mee. Je kijkt over de schouder van kunstenaar Benjamin Verdonck voor inspiratie…

Street Art (13-15 jaar)
13u00 – 15u00
Jongeren in actie  voor een kleurrijke stad. Hoe maak je een stencil en waar kan je hem gebruiken? Street artist Din Din neemt je op sleeptouw en leert je de techniek.

Happy Birthday! (9-12 jaar)
15u30 – 17u30
Je eigenste kado voor een jarige… Ontwerp en druk een unieke verjaardagskaart. Je werkt met zelfgemaakte letters en ‘monotype’.

Street Art (15-18 jaar)
15u30 – 17u30
Jongeren in actie  voor een kleurrijke stad. Hoe maak je een stencil en waar kan je hem gebruiken? Street artist Din Din neemt je op sleeptouw en leert je de techniek.

Locatie

Organisatie