Preview in Milaan - The Machine

17.04.2012 22.04.2012
The Machine

Z33 - huis voor actuele kunst (BE) presenteert The Machine in Milaan 2012, geproduceerd door Z33, Design Platform Limburg, C-mine.

De presentatie in Milaan (Venture Lambrate Via Ventura 6) is een preview van de tentoonstelling The Machine die vanaf 3 juni 2012 in C-Mine doorgaat en georganiseerd wordt door Z33, Design Platform Limburg, C-mine/stad Genk, stad Hasselt, MAD-faculty, UHasselt, Provincie Limburg.

De industriƫle revolutie was de revolutie van de ingenieurs. Nu zijn het designers die een nieuwe revolutie inluiden. Designers maken deel uit van netwerken die hun in staat stellen nieuwe materialen, eigen machines en systemen te ontwikkelen. Ze gaan op zoek naar manieren om hun werk zelf te produceren en distribueren. Deze ontwikkelingen bieden een alternatief voor massaproductie, maar ook voor een andere economie en maatschappij.

Z33 presenteert in Ventura Lambrate in Milaan werk van THOMAS MAINCENT (FR), THOMAS VAILLY (FR)  en JOONG HAN LEE (KOR/NL).


The Machine - Designing a new industrial revolution
Tentoonstelling van 3 juni tot 7 oktober 2012 in C-Mine, Genk 
Preview van 17 tot 22 april 2012 tijdens de designweek in Milaan

Georganiseerd door Z33, Design Platform Limburg, C-mine / stad Genk, Stad Hasselt, MAD-faculty, Uhasselt, Provincie Limburg

Foto: Thomas Maincent - Spiderfarm

Locatie

Organisatie