Pop-Up restaurant: Local Food, Local Homes.

17.08.2011 04.09.2011
Pop-Up restaurant: Local Food, Local Homes.

Chef Nora Rödner zal in samenwerking met Euregionale boeren, producenten, chef-koks en designbureau Institute of Relevant Studies gedurende drie weken een dagvers, duurzaam driegangenmenu serveren, bereid met uitsluitend lokale ingrediënten.
Local Food, Local Homes is gehuisvest in een paviljoen van Maurer United Architects. Het houten paviljoen, genaamd ‘Guesthouse Belvedère 2.0’, werd speciaal voor dit project ontworpen.

Designbureau Institute of Relevant Studies visualiseert het verhaal van de producenten en hun producten in de inkleding van het paviljoen. 

Praktische info:
Het diner start elke avond om 19u
30 euro p/p (inclusief drank)
20 plaatsen per avond-Reserveren is dus verplicht
Info en reservering via http://recentre.org/activities/local-food-local-homes-pop-restaurant
Locatie: Binnenplaats Timmerfabriek, Boschstraat 5-9, Maastricht-Ingang via de Fransensingel

Locatie

Organisatie