Eendfeest

Eerste Z-OUT project eindigt met groot feest in Beringen
04.10.2009 om 15u00

Het einde van het eerste Z-OUT-project komt in zicht. Met Z-OUT wil Z33 zich de volgende jaren buiten de eigen muren bewegen en kunst in de openbare ruimte in Limburg brengen. Het eerste Z-OUT-project is ondanks de tegenslagen ‘en route de parcours’ een groot succes. De Badeend van Florentijn Hofman weerstond zowel een storm als een laffe vandalenstreek en kan dan toch haar route, met enige vertraging, afwerken.

Eendfeest op 04.10

Op zondag 04.10 wordt de badeend tijdens een heus Eendfeest symbolisch afgelaten in Beringen. Maar er is meer : tijdens het Eendfeest wordt in Beringen een film voorgesteld die de Audiovisuele Studio van de Provincie Limburg heeft gemaakt over de badeend. Om het feest  compleet te maken komt de TVL tour langs met allerlei hebbedingetjes, leuke optredens en interviews met iedereen die wat met de Badeend te maken heeft. Kunstenaar Florentijn Hofman zal zeker niet op de afspraak ontbreken. 

Gratis badeendjes via z33.be

Bovendien geven we 500 kleine Badeendjes weg op het Eendfeest. Wat je moet doen om één van die eendjes te pakken te krijgen ? Kijk op de website www.z33.be, zoek het verborgen badeentje, print deze pagina af en je krijgt je eigen badeend in Beringen (zolang de voorraad strekt).

Het Eendfeest vindt plaats tussen 15 en 18u aan de Kolenhaven in Beringen (Zandhoefstraat 180).<?xml:namespace prefix = o />

 

Locatie

Organisatie