Nieuwe reeks A-Z lezingen

A-Z lezingen staat voor boeiende lezingen met een hoog Pukkelpopgehalte.
Gerenommeerde internationale namen + jong talent op het puntje van doorbreken staan synoniem voor gerijpte en nieuwe visies en ontwikkelingen op vlak van design, architectuur en kunst!A-Z is een label waarbij de A staat voor arts, applied arts, architecture en de Z voor Zebrazaal, Z33, Zone Z. A-Z wordt georganiseerd door Architectuurwijzer, UHasselt faculteit Architectuur en Kunst, MAD-faculty, Cultuurplatform Design en Z33.

De lezingen vinden plaats vanaf 5 november 2013 tot 25 maart 2014 (uitgezonderd schoolvakanties en de eerste drie weken van januari), telkens om 20u in de Zebrazaal van Z33. Adres: Zuivelmarkt 33, 3500 Hasselt.

De A-Z lezingen zijn zo goed als gratis.
 Toegang is 5 euro per lezing inclusief twee drankbonnen.
 Studenten betalen 3 euro op vertoon van hun studentenkaart.
Het aantal plaatsen per lezing is beperkt, reserveer daarom je plaats door
 vooraf online in te schrijven voor de lezing via www.a-zlezingen.be

Na elke lezing is er de mogelijkheid om iets te drinken en na te praten met de spreker(s).