Amusee-vous zoekt kunstenaars en koten voor Kotroute!

AmuseeVous is op zoek naar jonge kunstenaars die hun werk willen exposeren in de gezellige studentenkoten tijdens de Kotroute. Kunstenaars krijgen de kans om hun werk te tonen aan honderden bezoekers, terwijl studenten op een ontspannende avond in contact komen met de kunstenaars en hun werk.

Naast getalenteerde kunstenaars is AmuseeVous op zoek naar studenten die hun kot voor één nacht willen openstellen voor deze kunstenaars en het publiek en naar vrijwilligers die willen helpen met het organiseren van al dit moois.

De Kotroute is een jaarlijks evenement waarbij studentenkoten worden omgetoverd tot tentoonstellingsruimte-voor-één-nacht. Jonge kunstenaars exposeren een avond lang in de gezellige omkadering van studentenkamers. Het startschot van elke Kotroute vindt plaats in een museum of kunstencentrum, dat tevens die hele avond als infopunt dient. Van 19u30 tot 23u00 kun je doorlopend de koten bezoeken voor een stevige portie knusse kunst. Dit jaar gaat de Kotroute door in Hasselt (14 november), Gent (19 november), Leuven (21 november), Brussel (21 november) en Antwerpen (27 november).

Ben jij …. een jonge kunstenaar wiens werk gewoon gezien, gehoord of gevoeld moet worden op één van deze koten?
Heb jij … een kot in de nabije omgeving van Z33, Museum M, Het Rockoxhuis, De Beursschouwburg of S.M.A.K. dat je één avond tot tentoonstellingsruimte wil omtoveren?
Of … wil je als vrijwilliger meehelpen in de organisatie van de Kotroute?

Inschrijven kan tot 11 oktober via:
Gent / S.M.A.K.: gent@amuseevous.be
Leuven / M - Museum: leuven@amuseevous.be
Hasselt / Z33: limburg@amuseevous.be
Antwerpen / Rockoxhuis: antwerpen@amuseevous.be
Brussel / Beursschouwburg: brussel@amuseevous.be

www.amuseevous.be/projects/de-kotroute