Nieuwe residenten in VONK

VONK heeft nieuwe residenten. Jan Marechal, Tom Vanuytrecht, Tim Geelen, Reg Carremans en Niels Vaes hebben het gebouw verlaten. Hun plaats wordt ingenomen door Véronique Alberghs, John Bijnens, MAAK, Johan Bruninx. Jan De Laure gaat voor een tweede jaar.

Vanaf dit jaar wordt één atelier omgevormd tot gemeenschappelijke ruimte voor de organisatie. Deze 'Vonkcommunity' is verantwoordelijk voor het gebouw, de werking, organisatie open atelier dag en jaarexpo, ...

VONK biedt in Hasselt een tijdelijke werkruimte aan voor beloftevol artistiek talent. Voor het jaar 2014 is er 1 vacante plaats. De selectie gebeurt door een externe jury op basis van een ingezonden dossier. Indien je geïnteresseerd bent, surf dan naar vonkhasselt.wordpress.com/aanmelden voor de voorwaarden. De deadline is 31 januari 2013.