Postgraduaat Multimedia en Communicatie voor de sociale, culturele en onderwijssector

In januari 2012 start de MAD faculty, Campus C-mine, in Genk met de nieuwe reeks modules van het Postgraduaat ‘Multimedia & Communicatie. Sociaal en participatief gebruik van nieuwe media’. Het postgraduaat stelt deelnemers in staat om hedendaagse media op een sociale, communicatieve en participatieve manier te gebruiken in de sociale, culturele en onderwijssector.
Tijdens de opleiding werk je onder begeleiding van nieuwe media experts, kunstenaars en ontwerpers een eigen project uit. Aan de hand van zes verschillende modules, worden handvaten aangereikt om de mogelijkheden van nieuwe media effectief te benutten. Het postgraduaat vertrekt van een basis kennisniveau en vereist geen technologische achtergrond. 

Inschrijvingen en aanvullende informatie: www.participatiemedia.be