Prijs jonge Belgische schilderkunst

In 2011 organiseert de vzw Jonge Belgische Schilderkunst traditiegetrouw in en met het Paleis voor Schone Kunsten een nieuwe editie van de Prijs Jonge Belgische Schilderkunst. Deze prestigieuze prijs is uitgegroeid tot een van de belangrijkste evenementen voor de beeldende kunst in België.

De projecten zullen op basis van het ingediende dossier worden beoordeeld door een internationale jury van museumdirecteurs en curatoren. De geselecteerde kunstenaars worden uitgenodigd om hun werk tentoon te stellen in het Paleis voor Schone Kunsten van 9 juni tot 11 september 2011.

Kunstenaars kunnen zich kandidaat stellen door het inschrijvingsformulier samen met een presentatiedossier van hun project vóór 30 oktober 2010 in te dienen bij het Paleis voor Schone Kunsten (Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel).